Zakenreizen & Incentives

Uw zakenreis bij Omnitravel

Welkom bij Omnitravel zakenreizen, tot in de puntjes geregeld, en die belofte maken wij ook waar.

Wij mogen terugblikken op een jarenlange ervaring in het organiseren van zakenreizen. Onze professionele, goed opgeleide medewerkers zullen u hartelijk ontvangen en uw reis tot een aangename belevenis maken. Of het nu gaat om een vlucht met overnachting in Shanghai of een congres in de States. 

Wij regelen niet alleen het vervoer en eventuele overnachting, maar verzorgen alles wat erbij komt kijken, zoals luchthavenvervoer, visa, verhuring van auto of limousine, transferten, verzekeringen e.d.

Gaat het puur om business of mag het met een vleugje pleasure? Bij ons is uw reis in goede handen en de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wij richten ons voornamelijk op KMO’s  en zijn heel trots dat we de Business Travel Agent Award al gewonnen hebben.

Uw incentivereis bij Omnitravel

Belonen & motiveren
Salesmanagers bedanken voor behaalde prestaties, dealers belonen voor overtroffen resultaten, relaties motiveren tot het boeken van meer omzet? Wilt u dat graag op een haarfijn verzorgde manier, dat uitmondt in een gepland resultaat en een blijvende herinnering achterlaat? Dan is een incentivereis georganiseerd met Omnitravel iets voor u.

Heeft u ook gedacht aan de details?
Het succes van een evenement of reis zit vaak in de kleine details. Omnitravel verzorgt desgewenst ook online registratie van deelnemers, programmaboekjes, menukaarten, bagagelabels, cadeaus en fotografie of film.

Een incentive organiseren met een beperkter budget?
Ook wanneer uw budget krapper zit, zal Omnitravel samen met u alle mogelijkheden bekijken en afwegen. Een creatieve aanpak en de jarenlange rechtstreekse samenwerking met de partners in het buitenland kunnen gesloten deuren openen.

Openingstijden

Ma

09:00 – 17:00

Di

Op afspraak

Wo

09:00 – 17:00

Do

Op afspraak

Vr

09:00 – 17:00

Za

Tot eind augustus gesloten op zaterdag